Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Apartament cu 2 camere
  17.500 euro

  Cart. Cuza Voda

 • Apartament cu 2 camere
  23.000 euro, neg.

  Cart. Popa Lupu

 • Apartament cu 2 camere
  26.000 euro, neg.

  Cart. Constructorului

 • Apartament cu 2 camere
  17.500 euro

  Cart. Cuza Voda

 • Casă
  330.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Casă
  79.000 euro

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Case > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(56 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in SighetD+P+M,in apropiere de muzeul satului,cu parterul ''la cheie'' iar etajul in lucru :instalatiile de curent ,apa si incalzire sunt gata,mai necesita lucrat cu peretii.Pe exterior este izolata si are incalzire centrala pe lemn.Parterul este destinat pentru afacere :bar-restaurant.Poate fi folosita si ca pensiune in momentul cand va fi gata.

Pret: 110.000 euro, negociabil

ID: V-CA-492   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet,constructie din anii '80-'90,formata din P+1.Casa este formata din doua apartamente spatioase,unul pe parter si unu la etaj.Fiecare apartament are doua dormitoare,bucatarie,baie si hol.Exista posibilitatea inca unui apartament in mansarda.Are incalzire centrala pe lemne.Utilitati:curent,apa,canal.Terenul este de cca. 800 mp.

Pret: 120.000 euro, negociabil

ID: V-CA-479   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet in zona buna,compusa din 3 camere,bucatarie ,baie si hol.Casa este din caramida in stare buna.Are teren in suprafata de 220 mp.

Pret: 27.000 euro, negociabil

ID: V-CA-473   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in zona centrala compusa din trei camere,bucatarie,baie,camara de alimente.Suprafata casei este de 120 mp utili.Are beci in suprafata de 83 mp utili si deasemenea pod cu suprafata generoasa unde poate fi amenajata mansarda sau chiar birouri. Casa este in zona cu vad comercial si se poate folosi pentru a locui sau se poate utiliza toata pentru activitati economice sau servicii.Casa a fost renovata recent si se afla intr-o stare excelenta.

Pret: 90.000 euro, negociabil

ID: V-CA-470   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet ,situata la 10 de centru,intr-o zona linistita .Casa este construita in anii `80 din caramida cu fundatie solida de beton.Are 3 camere spatioase,bucatarie,baie si beci.Incalzirea este centrala pe lemn.In curte mai este un garaj si o anexa.Are si teren in suprafata de cca 2900 mp.Se poate si la schimb cu un apartament cu 3 camere etajul 1 sau parter ,doar in blocuri bune cu beci uscat.

Pret: 75.000 euro, negociabil

ID: V-CA-454   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet,intr-o zona linistita ,constructie recenta din lemn.Casa este formata din parter si mansarda.La parter se afla un living spatios,o baie ,bucatarie,hol si casa scarii.Etajul are doua dormitoare si o baie.Pentru incalzire sunt sobe de teracota.Terenul este in suprafata de 850 mp.Are magazie pentru lemne si garaj.Se vinde complet mobilata si utilata.

Pret: 65.000 euro

ID: V-CA-451   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet,zona centrala,constructie noua,formata din D+P+1.Casa are finisaje moderne,de ultima generatie.Se vinde complet mobilata si utilata.Are cca. 800 mp teren.Amplasarea proprietatii o recomanda pentru o clinica sau alte activitati comerciale.

Pret: 280.000 euro, negociabil

ID: V-CA-450   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Ocna Sugatag)


Vand casa proiectata si realizata ca pensiune in Ocna Sugatag.Este formata din: D+P+1. D :doua spatii generoase,unu utilizat pentru centrala iar unu pentru depozit.P : bucatarie spatioasa,living generos,o baie si un dormitor,toate complet utilate si mobilate.La parter are si hol spatios si debara.La etaj are patru camere duble,fiecare cu baie proprie si un apartament format din doua camere si baie.Toate baile au cabine de dus sau vana cu hidromasaj.Toate finisajele sunt moderne,de ultima generatie! Proprietatea are sistem de incalzire mixt,curent si lemn.Are apa orasului si fosa septica.Terenul este de 530 mp.Constructia este executata din poroterm,izolata cu materiale de calitate.Proprietatea se gaseste intr-un cartier privat iar transformatorul de electricitate apartine proprietarului.

Pret: 165.000 euro, negociabil

ID: V-CA-447   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet,zona buna,strada cu gaz si toate utilitatile.Casa este in curte comuna cu inca o familie,doar intraarea este comuna,curtea fiind delimitata cu gard.Casa este complet renovata:geamuri termopan,faianta,gresie,parchet,incalzire centrala pe lemn,izolata exterior.Toate instalatiile(de apa si curent) sunt noi.Curtea este pavata.Are si o magazie pt. lemne de cca. 50 mp.

Pret: 35.000 euro, negociabil

ID: V-CA-437   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet pe strada buna si linistita,casa cu etaj,confort sporit.Casa este spatioasa si moderna,are 724 mp teren.Are apa,canal,gaz,curent trifazic.

Pret: 105.000 euro, negociabil

ID: V-CA-427   detalii


(56 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |