Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Garsonieră
  12.500 euro

  Cart. Independentei

 • Apartament cu 3 camere
  34.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Spaţiu comercial
  120.000 euro, neg.

  Piata 1 Decembrie

 • Apartament cu 2 camere
  14.500 euro

  Cart. Independentei

 • Casă
  90.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 4 camere
  42.000 euro, neg.

  Cart. Bogdan Voda

 • Garsonieră
  12.500 euro

  Cart. Independentei

 • Apartament cu 2 camere
  14.500 euro

  Cart. Independentei

 • Apartament cu 5 camere
  28.000 euro, neg.

  Cart. Independentei

 • Casă
  73.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Case > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(39 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 |


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa noua in Sighetu M,in suprafata de cca 240 mp, compusa din parter+etaj,cu bucatarie de vara si anexe care cuprind 2 garaje si spatiu de depozitare lemn sau alte materiale.Casa este compusa din living, 3 dormitoare, birou, 2 bai, hol, camara, beci si terasa . Are incalzire centrala pe lemn, curent, apa, canalizare. De preferat ar fi o vanzare complet mobilata si utilata.Are si teren in supratfata de 1000 mp .In imediata apropiere este statie de autobuz ceea ce faciliteaza deplasarea usoara in zona de centru a orasului.

Pret: 135.000 euro, negociabil

ID: V-CA-743   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Str. Zimbrului)


Vand casa in Sighet, situata la 10 minute de centru, intr-o zona rezidentiala dar si cu posibilitati de afacere . Casa este construita in anii `80 din caramida cu fundatie solida de beton,are geamuri tip termopan cu jaluzele metalice. Are doua camere spatioase, bucatarie-hol, baie, si beci. Incalzirea este centrala pe lemn si separat doua sobe de teracota functionale. In curte mai este o bucatarie de vara si o anexa pentru lemne. Are si teren in suprafata de 302 mp. Se preteaza deasemenea pentru un cabinet stomatologic sau alt tip de cabinet fiind in vecinatatea spitalului municipal si avand posibilitatea unei cai de acces prin spate.

Pret: 66.000 euro, negociabil

ID: V-CA-740   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Campulung la Tisa )


Vand casa in Campulung la Tisa, situata in centru,aproape de Primarie si scoala in zona linistita. Casa este construita din vaiog si este solida si trainica. Are 3 camere spatioase, bucatarie,baie, camara de alimente si bucatarie de vara precum si alte anexe.Incalzirea este cu sobe de teracota , pe lemn.Are si teren in suprafata de cca 2000 mp.Are apa cu hidrofor.Peste curte se afla o vie frumoasa iar in livada are si alti pomi.

Pret: 32.000 euro, negociabil

ID: V-CA-737   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Vadu Izei)


Vand casa ''la cheie'', moderna, in Vadu Izei, strada principala (DN 18). Este in zona rezidentiala, cu case noi si moderne, iar casa e construita recent din caramida poroterm. Casa este compusa din living, bucatarie, hol, birou o baie la parter, si o camera pregatita pentru sauna, trei dormitoare spatioase si o baie la etaj. In curte are si un garaj spatios precum si loc pentru centrala termica. Are si teren in suprafata de cca 500 mp. Are toate utilitatile: curent, apa, fosa septica. Proprietatea este imprejmuita cu garduri si porti de buna calitate. Este o locuinta moderna, ideala pentru orice tip de client. Cumparatorul se poate muta imediat! Se afla la 6 km de Sighetu-Marmatiei. Se vinde mobilata si utilata complet.

Pret: 130.000 euro, negociabil

ID: V-CA-735   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa ''la cheie'', tip duplex in Sighet, strada relativ apropiata de centru (10 minute, la pas), in zona rezidentiala cu case noi si moderne, construita in anii 2008 din caramida poroterm. Casa este compusa din living, bucatarie, hol si o baie la parter si din doua dormitoare spatioase si o baie la etaj. In curte are si un garaj dublu. Are si spatiu verde in suprafata de cca 200 mp. Are toate utilitatile: curent, apa, canalizare, gaz. Este o locuinta moderna ideala pentru orice tip de client. Cumparatorul se poate muta imediat!

Pret: 75.000 euro, negociabil

ID: V-CA-732   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet, situata la 10 minute de centru, intr-o zona linistita. Casa este construita in anii `80 din caramida cu fundatie solida de beton. Are 3 camere spatioase, bucatarie, doua bai, camara de alimente si beci. Incalzirea este centrala, mixta, pe lemn si curent. In curte mai este un garaj si o anexa. Are si teren in suprafata de cca 2900 mp. Se poate si la schimb cu un apartament cu 3 camere etajul 1 sau parter ,doar in blocuri bune cu beci uscat.

Pret: 73.000 euro, negociabil

ID: V-CA-731   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Str. Doboies)


Vand casa in Sighet pe strada linistita, aproape de Muzeul Satului. Casa este ''la rosu'' pe exterior, insa interiorul este in lucru, lucrarile fiind platite pana la stadiul de semi-finisat, adica cel care cumpara va avea de pus doar gresie, parchet. Este izolata cu vata minerala de 10 cm. Casa este mare, are beci, parter si mansarda. Parterul are doua dormitoare, o baie mare, salon cu bucatarie deschisa, hol si terasa. Mansarda are un dormitor, living si dresing. Scara interioara este de fier forjat( inca nu este montata, dar este platita si o sa fie montata). Casa are facute instalatiile de curent electric si sanitare iar incalzirea centrala este facuta cu teava de cupru. Are 1310 mp teren iar in curte este si o bucatarie de vara.

Pret: 76.000 euro, negociabil

ID: V-CA-722   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Ocna Sugatag )


Vand casa noua, ''la rosu'' in localitatea Ocna Sugatag, in cartier cu constructii noi. Casa este construita in anul 2007,este spatioasa, are suprafata de constructie desfaurata de 250 mp, P+M, iar teren in suprafata de 500 mp. Parterul este compus din camera de zi, bucatarie, baie, hol, dormitor, garaj si doua terase iar mansarda are trei dormitoare, hol, baie si balcon.Are teren in suprafata de 500 mp.

Pret: 29.900 euro, negociabil

ID: V-CA-721   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet, zona linistita si nu foarte departe de centrul orașului,cu teren in suprafata de 2900 mp. Constructia este din anul 2001 finalizata, este compusa din demisol, parter si etaj. La demisol are o pivnita si garaj. Parterul este compus din sufragerie, bucatarie, hol, baie iar etajul are trei dormitoare.

Pret: 80.000 euro, negociabil

ID: V-CA-719   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Feresti)


Vand casa noua, ''la rosu'',constructie de poroterm. Casa este spatioasa si este formata din parter si etaj. Suprafata constructiei este de 10/12 m. La parter este sufragerie, dormitor, bucatarie, baie, hol. La etaj sunt doua dormitoare foarte mari, living, baie si o terasa mare.

Pret: 50.000 euro, negociabil

ID: V-CA-718   detalii


(39 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 |