Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Apartament cu 2 camere
  18.000 euro, neg.

  Cart. Cuza Voda

 • Apartament cu 2 camere
  23.000 euro, neg.

  Cart. Popa Lupu

 • Apartament cu 2 camere
  26.000 euro, neg.

  Cart. Constructorului

 • Apartament cu 2 camere
  18.000 euro, neg.

  Cart. Cuza Voda

 • Casă
  330.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Casă
  79.000 euro

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Case > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(54 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet ,situata la 10 de centru,intr-o zona linistita .Casa este construita in anii `80 din caramida cu fundatie solida de beton.Are 3 camere spatioase,bucatarie,baie si beci.Incalzirea este centrala pe lemn.In curte mai este un garaj si o anexa.Are si teren in suprafata de cca 2900 mp.Se poate si la schimb cu un apartament cu 3 camere etajul 1 sau parter ,doar in blocuri bune cu beci uscat.

Pret: 75.000 euro, negociabil

ID: V-CA-454   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet,intr-o zona linistita ,constructie recenta din lemn.Casa este formata din parter si mansarda.La parter se afla un living spatios,o baie ,bucatarie,hol si casa scarii.Etajul are doua dormitoare si o baie.Pentru incalzire sunt sobe de teracota.Terenul este in suprafata de 850 mp.Are magazie pentru lemne si garaj.Se vinde complet mobilata si utilata.

Pret: 65.000 euro

ID: V-CA-451   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet,zona centrala,constructie noua,formata din D+P+1.Casa are finisaje moderne,de ultima generatie.Se vinde complet mobilata si utilata.Are cca. 800 mp teren.Amplasarea proprietatii o recomanda pentru o clinica sau alte activitati comerciale.

Pret: 280.000 euro, negociabil

ID: V-CA-450   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Ocna Sugatag)


Vand casa proiectata si realizata ca pensiune in Ocna Sugatag.Este formata din: D+P+1. D :doua spatii generoase,unu utilizat pentru centrala iar unu pentru depozit.P : bucatarie spatioasa,living generos,o baie si un dormitor,toate complet utilate si mobilate.La parter are si hol spatios si debara.La etaj are patru camere duble,fiecare cu baie proprie si un apartament format din doua camere si baie.Toate baile au cabine de dus sau vana cu hidromasaj.Toate finisajele sunt moderne,de ultima generatie! Proprietatea are sistem de incalzire mixt,curent si lemn.Are apa orasului si fosa septica.Terenul este de 530 mp.Constructia este executata din poroterm,izolata cu materiale de calitate.Proprietatea se gaseste intr-un cartier privat iar transformatorul de electricitate apartine proprietarului.

Pret: 165.000 euro, negociabil

ID: V-CA-447   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet,zona buna,strada cu gaz si toate utilitatile.Casa este in curte comuna cu inca o familie,doar intraarea este comuna,curtea fiind delimitata cu gard.Casa este complet renovata:geamuri termopan,faianta,gresie,parchet,incalzire centrala pe lemn,izolata exterior.Toate instalatiile(de apa si curent) sunt noi.Curtea este pavata.Are si o magazie pt. lemne de cca. 50 mp.

Pret: 35.000 euro, negociabil

ID: V-CA-437   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet pe strada buna si linistita,casa cu etaj,confort sporit.Casa este spatioasa si moderna,are 724 mp teren.Are apa,canal,gaz,curent trifazic.

Pret: 105.000 euro, negociabil

ID: V-CA-427   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet,in zona centrala,la 5 min. de primarie,compusa din trei camere,bucatarie,baie,camara alimente,beci,plus bucatarie de vara in curte pe modelul unui apartament cu doua camere.Proprietatea este in stare foarte buna,poate locui o familie sau chiar doua.Are 600 mp gradina.Are si colejna la lemne.In curte sunt doua familii.

Pret: 80.000 euro, negociabil

ID: V-CA-424   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet,190 mp suprafata construita si 670 mp de teren, imobilul este liber de sarcini si fara litigii. Imobilul e compus din bucatarie, baie, hol si trei camere, veranda.

Pret: 43.000 euro

ID: V-CA-414   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa noua in Sighet,zona centrala,dar in acelasi timp strada pe care nu este o circulatie foarte mare.Pe exterior casa este terminata iar interiorul este semi-finisat.Are facute instalatiile electrice si cele sanitare.Este formata din demisol(cca 30 mp),parter format din:living,bucatarie,baie,loc de servit masa,garaj si etajul format din:4 dormitoare,o baie,un birou(dresing).Are la etaj terase foarte mari pe ambele parti ale casei.Teren este aproximativ 1400 mp.Curtea in fata casei este pavata.In spatele casei este si o anexa noua.

Pret: 130.000 euro, negociabil

ID: V-CA-412   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in zona rezidentiala,constructie 2014,compusa din demisol si parter,cu incalzire pe gaz.Este o resedinta eleganta,simpla,incapatoare,unde sa locuiasca intreaga familie,peste generatii.Spatiile sunt simetrice,ordonate,unde proprietarii isi pot gasi linistea.Casa se vinde cu mobilier nou,intr-o nota foarte eleganta si moderna,cu efecte decorative care dau casei un aer modern dar in acelasi timp intim.Terenul este in suprafata de 1000 mp .Este si un garaj dublu.Informatii suplimentare precum si fotografii se pot primi in cadrul agentiei.

Pret: 350.000 euro, negociabil

ID: V-CA-408   detalii


(54 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |