Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Apartament cu 2 camere
  19.500 euro, neg.

  Cart. Independentei

 • Apartament cu 3 camere
  41.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Apartament cu 3 camere
  43.500 euro, neg.

  Cart. Bogdan Voda

 • Spaţiu comercial
  700 euro

  Piata 1 Decembrie

 • Casă
  28.000 euro, neg.

  Craciunesti

 • Apartament cu 4 camere
  48.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Apartament cu 3 camere
  46.000 euro, neg.

  Cart. Bogdan Voda

 • Apartament cu 4 camere
  41.000 euro, neg.

  Cart. Bogdan Voda

 • Apartament cu 4 camere
  42.500 euro, neg.

  Cart. Unirii

 • Apartament cu 4 camere
  48.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Casă
  170.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Casă
  36.500 euro, neg.

  Loc. Vadu Izei

 • Casă
  73.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Casă
  95.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Casă
  80.000 euro, neg.

  Str. Doboies

 • Casă
  55.000 euro, neg.

  Loc.Rona de jos


Vânzări Case > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(40 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 |


DE VÂNZARE
Casă (Craciunesti)


Vand casa in Craciunesti, situata in aproapierea cimitirului evreiesc, intr-o zona linistita. Casa este construita din lemn si caramida si este solida si trainica. Are doua camere spatioase, bucatarie, camara de alimente si un hol spatios si deasemenea in curte mai are o bucatarie de vara compusa din hol,camera si baie.In curte mai sunt si alte anexe (grajd,cotete,colejna).Incalzirea este cu sobe de teracota , pe lemn.Are si teren in suprafata de cca 1600 mp.Pe teren se afla o vie frumoasa, si portiune cu livada cu diferiti pomi.

Pret: 28.000 euro, negociabil

ID: V-CA-791   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Oferta !Vand casa in Sighet, situata la 10 minute de centru, intr-o zona rezidentiala dar si cu posibilitati de afacere . Casa este construita din caramida si are 3 camere spatioase, bucatarie-hol, baie,camara,o camera mai mica in prelungirea bucatariei si beci. Incalzirea este pe lemn cu sobe de teracota functionale. Are si teren in suprafata de 551 mp. Se preteaza deasemenea si pentru un cabinet stomatologic sau alt tip de afacere.Casa necesita o mica renovare.

Pret: 53.000 euro, negociabil

ID: V-CA-787   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa-vila in Sighet,zona semi-centrala (linistita).Vila este constructie noua,formata din P+1,in suprafata totala de 300 mp.Este cu finisaje moderne,de lux,cu materiale de foarte buna calitate.Are izolatii exterioare,geamuri termopan ,usi interioare noi,parchet lemn masiv,faianta,gresie de clasa innalta si incalzire in pardoseala.Se vinde cu mobilier,mare parte de lemn masiv .Are incalzire centrala pe lemn.Terenul total este in suprafata de 700 mp.Are garaj,si o incapere care este folosita ca si centrala.Curtea este pavata in parte cu piatra,iar in rest este zona verde.Are curent, canalizare pana in spate in curte si apa de oras.

Pret: 230.000 euro, negociabil

ID: V-CA-780   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa ,tip Duplex,in Sighet, in zona rezidentiala cu case noi si moderne, construita in anii 2006-2008 din caramida poroterm in supratfata de 137 mp. Casa este formata din D+P+M,cu demisolul utilizat pentru centrala termica si depozit de lemne,parterul compus din living, bucatarie, hol si o baie precum si casa scarii,iar mansarda are doua dormitoare spatioase si o baie.In acoperis se afla inca o camera foarte spatioasa. In curte are si un garaj dublu. Are urmatoarele utilitati: curent, apa, canalizare. Este o locuinta moderna ideala pentru orice tip de client. Cumparatorul se poate muta imediat!

Pret: 70.000 euro, negociabil

ID: V-CA-762   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand doua case in aceeasi curte in Sighet, situate la 10 minute de centru, intr-o zona linistita si lipsita de zgomotul orasului.Casele sunt construite in anii `80-90 din caramida cu fundatie solida din beton,cu geamuri tip termopan,usi noi,faianta,gresie,parchet,si dispun de incalzire centrala.Prima are 3 camere spatioase, bucatarie-hol, baie,pod si beci.A doua are : doua camere,baie,bucatarie,pod si garaj la demisol.In curte mai sunt si anexe:cotete,magazie lemne. Are si teren in suprafata de 1504 mp. Proprietatea are : curent,apa,canalizare.

Pret: 83.000 euro, negociabil

ID: V-CA-753   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet, situata la 5 minute de centru, intr-o zona rezidentiala, linistita. Casa este construita in anii `70-80 din caramida cu fundatie solida de beton.Este construita cu beci sub toata cas. Are parter si etaj.La parter are 5 camere spatioase, bucatarie si baie,iar la etaj are 2 camere si baie. Incalzirea este centrala, mixta, pe lemn si gaz. Are si teren in suprafata de cca 1700 mp din care 1000 mp intabulati si 700 extra-tabulari. Se poate cumpara si o suprafata mai mare de teren impreuna cu aceasta proiprietate.

Pret: 125.000 euro, negociabil

ID: V-CA-749   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa noua in Sighetu M,in suprafata de cca 240 mp, compusa din parter+etaj,cu bucatarie de vara si anexe care cuprind 2 garaje si spatiu de depozitare lemn sau alte materiale.Casa este compusa din living, 3 dormitoare, birou, 2 bai, hol, camara, beci si terasa . Are incalzire centrala pe lemn, curent, apa, canalizare. De preferat ar fi o vanzare complet mobilata si utilata.Are si teren in supratfata de 1000 mp .In imediata apropiere este statie de autobuz ceea ce faciliteaza deplasarea usoara in zona de centru a orasului.

Pret: 135.000 euro, negociabil

ID: V-CA-743   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Str. Zimbrului)


Oferta !Vand casa in Sighet, situata la 10 minute de centru, intr-o zona rezidentiala dar si cu posibilitati de afacere . Casa este construita in anii `80 din caramida cu fundatie solida de beton,are geamuri tip termopan cu jaluzele metalice. Are doua camere spatioase, bucatarie-hol, baie, si beci. Incalzirea este centrala pe lemn si separat doua sobe de teracota functionale. In curte mai este o bucatarie de vara si o anexa pentru lemne. Are si teren in suprafata de 302 mp. Se preteaza deasemenea pentru un cabinet stomatologic sau alt tip de cabinet fiind in vecinatatea spitalului municipal si avand posibilitatea unei cai de acces prin spate.

Pret: 47.000 euro

ID: V-CA-740   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Campulung la Tisa )


Vand casa in Campulung la Tisa, situata in centru,aproape de Primarie si scoala in zona linistita. Casa este construita din vaiog si este solida si trainica. Are 3 camere spatioase, bucatarie,baie, camara de alimente si bucatarie de vara precum si alte anexe.Incalzirea este cu sobe de teracota , pe lemn.Are si teren in suprafata de cca 2000 mp.Are apa cu hidrofor.Peste curte se afla o vie frumoasa iar in livada are si alti pomi.

Pret: 32.000 euro, negociabil

ID: V-CA-737   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Vadu Izei)


Vand casa ''la cheie'', moderna, in Vadu Izei, strada principala (DN 18). Este in zona rezidentiala, cu case noi si moderne, iar casa e construita recent din caramida poroterm. Casa este compusa din living, bucatarie, hol, birou o baie la parter, si o camera pregatita pentru sauna, trei dormitoare spatioase si o baie la etaj. In curte are si un garaj spatios precum si loc pentru centrala termica. Are si teren in suprafata de cca 500 mp. Are toate utilitatile: curent, apa, fosa septica. Proprietatea este imprejmuita cu garduri si porti de buna calitate. Este o locuinta moderna, ideala pentru orice tip de client. Cumparatorul se poate muta imediat! Se afla la 6 km de Sighetu-Marmatiei. Se vinde mobilata si utilata complet.

Pret: 130.000 euro, negociabil

ID: V-CA-735   detalii


(40 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 |