Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Apartament cu 3 camere
  34.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Spaţiu comercial
  120.000 euro, neg.

  Piata 1 Decembrie

 • Apartament cu 2 camere
  15.000 euro, neg.

  Cart. Independentei

 • Casă
  250.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Casă
  90.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 4 camere
  42.000 euro, neg.

  Cart. Bogdan Voda

 • Garsonieră
  12.500 euro, neg.

  Cart. Independentei

 • Apartament cu 2 camere
  15.000 euro, neg.

  Cart. Independentei


Vânzări Case > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(54 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


DE VÂNZARE
Casă (Str. Doboies)


Vand casa in Sighet pe strada linistita, aproape de Muzeul Satului. Casa este ''la rosu'' pe exterior, insa interiorul este in lucru, lucrarile fiind platite pana la stadiul de semi-finisat, adica cel care cumpara va avea de pus doar gresie, parchet. Este izolata cu vata minerala de 10 cm. Casa este mare, are beci, parter si mansarda. Parterul are doua dormitoare, o baie mare, salon cu bucatarie deschisa, hol si terasa. Mansarda are un dormitor, living si dresing. Scara interioara este de fier forjat( inca nu este montata, dar este platita si o sa fie montata). Casa are facute instalatiile de curent electric si sanitare iar incalzirea centrala este facuta cu teava de cupru. Are 1310 mp teren iar in curte este si o bucatarie de vara.

Pret: 76.000 euro, negociabil

ID: V-CA-722   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Ocna Sugatag )


Vand casa noua, ''la rosu'' in localitatea Ocna Sugatag, in cartier cu constructii noi. Casa este construita in anul 2007,este spatioasa, are suprafata de constructie desfaurata de 250 mp, P+M, iar teren in suprafata de 500 mp. Parterul este compus din camera de zi, bucatarie, baie, hol, dormitor, garaj si doua terase iar mansarda are trei dormitoare, hol, baie si balcon.Are teren in suprafata de 500 mp.

Pret: 31.500 euro, negociabil

ID: V-CA-721   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet, zona linistita si nu foarte departe de centrul orașului,cu teren in suprafata de 2900 mp. Constructia este din anul 2001 finalizata, este compusa din demisol, parter si etaj. La demisol are o pivnita si garaj. Parterul este compus din sufragerie, bucatarie, hol, baie iar etajul are trei dormitoare.

Pret: 80.000 euro, negociabil

ID: V-CA-719   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Feresti)


Vand casa noua, ''la rosu'',constructie de poroterm. Casa este spatioasa si este formata din parter si etaj. Suprafata constructiei este de 10/12 m. La parter este sufragerie, dormitor, bucatarie, baie, hol. La etaj sunt doua dormitoare foarte mari, living, baie si o terasa mare.

Pret: 50.000 euro, negociabil

ID: V-CA-718   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet, pe o strada frumoasa si linistita, la 15 minute de mers pe jos fata de centrul orasului. Casa este formata din camera de zi, sufragerie, dormitor, bucatarie, baie, camara de alimente, pivnita, in curte o casa de lemn 4x8 m, colejna de lemne, curte si gradina. Casa si curtea 250 m2 gradina 445 m2 total 695 m2. Incalzire pe gaz si exista centrala pe lemne plus in dormitor soba de teracota. Apa, cablu,curent,telefon, doi pereti exteriori izolati cu polistiren de 10 cm. Casa se vinde mobilata, partial mobilata sau nemobilata la intelegere cu cel interesat iar pretul se va stabili in functie de acest lucru. Mobila este noua in dormitor facuta la comanda, in camera de zi, in bucatarie si baie tot mobila facuta la comanda si in sufragerie mobila de stejar. Podele din brad in doua camere, in bucatarie si camera de zi podele laminate, in baie gresie , faianta , toate ferestrele si usile sunt termopan , intrare in baie din dormitor si din bucatarie. Doua camere la strada, posibilitati de constructii in spate. Pretul fara mobila 70000 Euro negociabil.

Pret: 70.000 euro, negociabil

ID: V-CA-717   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Campulung la Tisa)


Vand casa in Campulung la Tisa zona de centru, cu teren in suprafata de 812 mp. Casa este o parte din lemn si alta din BCA, este compusa din: 2 camere, baie, hol si bucatarie. Casa a fost renovata recent si este intr-o stare foarte buna.Se poate face si un schimb imobiliar cu un apartament cu doua camere etajul 1 sau 2 si diferenta de bani.

Pret: 33.000 euro

ID: V-CA-710   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa in Sighet, in cartier privat, construita in sistem sandwich, respectand toate normele UE ba mai mult peretii exteriori sunt supradimensionati si ajung la o latime de aproape 60 cm. Suprafata totala a terenului este de 630 m patrati iar suprafata totala locuibila este de aprox 120 m patrati. Utilitati: retea proprie de apa + conectare la reteaua urbana, canalizare, curent, cablu TV, interfon, deschidere automatizata poarta acces.Casa este compusa din: 3 dormitoare + living + spatiu de gatit + doua bai + garaj cu posibilitatea de intrare din casa + camera centralei. In casa este finalizata instalatia de apa, electricitate si de incalzire + calorifere. Geamuri termopan in trei sticle pentru confort termic si fonic in cinci canate. Casa estre izolata exterior cu un strat de 8 cm special. In interior casa este pregatita la semifinisat. Ofer posibilitatea de a preda contractul ipotecar, astfel viitorii cumparatori nu vor trebui sa puna la dispozitie intreaga suma ipotecata, acestia vor prelua ipoteca. Aceste intelegeri le-am stabilit cu banca. Intreaga suma se ridica la un total de 90.000 USD care reprezinta terenul + imobilul cu tot cu lucrarile aferente.

Pret: 90.000 euro

ID: V-CA-687   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa pentru pretentiosi! Casa spatioasa,in zona centrala a orasului cu finisaje de foarte buna calitate.Are in jur de 300 mp de constructie,spatiu util.Toate materialele folosite sunt de calitate(gresie,faianta,parchet,termopan,etc).Este foarte bine izolata,are incalzire pe gaz si lemn.Are apa ,curent,canalizare si gaz.Are 1100 mp teren,curtea bine ingrijita si gradina frumos amenajata.Se poate si la schimb cu un apartament si diferenta.

Pret: 200.000 euro, negociabil

ID: V-CA-682   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand proprietate compusa din casa,bucatarie de vara si anexe + 500 mp teren in zona centrala.Casa are 4 camere,bucatarie,baie,doua holuri si spait.Bucataria de vara are ; doua camere,bucatarie,baie,hol si terasa spatioasa.Ambele sunt locuibile si intr-o stare excelenta.In aceasta proprietate pot locui si doua familii (parinti si copii) sau poate fi utilizata pentru afacere,birouri,sediu firma...etc.Are incalzire centrala pe lemn.Utilitati : curent,apa,canalizare.Pe strada se gaseste reteaua de gaz.

Pret: 145.000 euro, negociabil

ID: V-CA-681   detalii


DE VÂNZARE
Casă (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand casa vila D+P+E1 construita in anii `80, in Sighet, la drumul principal DN 18 si anexe : trei garsoniere din care doua finisate si locuibile si una la stadiul ''la rosu''. Parterul are doua intrari, doua camere si o baie. La etaj sunt trei dormitoare, o baie, iesire pe balcoan si un hol mare. Terenul este de aproximativ 800 mp. Are curent , apa si canalizare. Pe strada exista reteaua de gaz. Curtea este betonata. Se poate locui de doua familii sau poate fi utilizata si pentru afacere.Are beci sub toata casa.Are vita de vie din care se fac anual cca. 500 l vin.

Pret: 110.000 euro

ID: V-CA-679   detalii


(54 rezultate) - Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |