Telefon: 0726-268 594
0362.809.801vizitatori • Casă
  115.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Casă
  140.000 euro, neg.

  Dragos Voda

 • Teren
  26 euro/mp

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 3 camere
  73.000 euro, neg.

  Cart. Bogdan Voda

 • Apartament cu 3 camere
  300 euro

  Cart. Bogdan Voda

 • Casă
  149.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei

 • Apartament cu 2 camere
  54.000 euro, neg.

  Cart. Nucului / Traian

 • Casă
  95.000 euro, neg.

  Loc. Sighetu Marmatiei


Vânzări Terenuri > Pagina 1

Ordonare după: în sens:


Filtrare după adresă:


(10 rezultate) - Pagini: 1 |


DE VÂNZARE
Teren (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vânzare un teren în Sighetul Marmației, intravilan, pe strada Tompa, în suprafață de 1607 mp, cu frontul in drumul asfaltat, cu lungimea de 90 ml si latimea de 16,5 ml.Terenul (dimensiunile si forma) permite constructia a doua case sau casa si anexe, dar nu poate fi parcelat.Zona are următoarele utilități: curent, gaz, apă și canalizare. Terenul se afla intr-o zonă liniștită, fără obiective industriale în vecinătate. Terenul are destinatia doar rezidential.

Pret: 35 euro/mp, negociabil

ID: V-TE-1095   detalii


DE VÂNZARE
Teren (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand teren in Sighet, aflat in intravilanul orasului, pe strada Tractorului, intabulat, situat la o distanta de cca.1,5 km de centrul orasului. Terenul se afla intr-o zona pitoreasca, aproape de Muzeul satului si de una din piscinele orasului.Suprafata terenului este de 4300 mp si se vinde doar ca intreg.Trerenul poate fi parcelat, avand un front de 28 ml si o adancime de 150ml.

Pret: 15 euro/mp, negociabil

ID: V-TE-1072   detalii


DE VÂNZARE
Teren (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand teren in Sighet, aflat in intravilanul orasului, pe strada Tractorului, intabulat, situat la o distanta de cca.1,5 km de centrul orasului. Terenul se afla intr-o zona pitoreasca, aproape de Muzeul satului si de una din piscinele orasului, intr-o zona de case noi si avand destinatia doar ''rezidential''. Terenul a fost parcelat in 6 parcele avand ca destinatie constructia de case, model P sau P+1 si o parcela cu destinatia drum. Terenul se adreseaza celor ce doresc o locuinta intr-un cartier privat. Parcelele au suprafata de 834 mp si dimensiunile de: Lungime 34 si latime 24.5, putandu-se construi orice model de casa fara a incomoda vecinii prin constructii apropiate. Pentru acest teren s-au intocmit toate documentatiile cerute de autoritati si s-au primit toate avizele necesare. Exista urmatoarele avize ; -aviz ISU -aviz Politia Romana -aviz Electrica -aviz Vital (apa) -aviz Gaze naturale -aviz Primarie pentru drumul principal -studiu Geotehnic -aviz de vecinătate. S-a eliberat de catre Consiliul Judetean si Primaria Sighet si PUZ-ul (Planul Urbanistic Zonal), necesar in vederea eliberarii autorizatiilor de constructie. Parcelele sunt deja cu numar de casa fiecare. Linia de curent se gaseste la 120 m si va fi adusa la teren la emiterea primei autorizatii de constructie. Pentru celelalte utilitati, momentan se va utiliza foraj de apa si fosa septica. La fiecare parcela, revine o cota de 114 mp din drum. Pretul pentru parcela 1, singura la vanzare, este de 26 euro/mp

Pret: 26 euro/mp

ID: V-TE-1069   detalii


DE VÂNZARE
Teren (Loc. Campulung)


Vand teren in Campulung La Tisa, la intrarea in localitate dinspre Sighet, in suprafata de 2800 mp, cu frontul la drumul national DN 19.Terenul este in zona rezidentiala si are dispunere dreptunghiulara cu frontul de 12 ml.

Pret: 10 euro/mp, negociabil

ID: V-TE-1065   detalii


DE VÂNZARE
Teren (Loc. Sighetu Marmatiei)


Propunem spre vânzare un teren în Sighetul Marmației, intravilan, în zona străzilor Pandurilor și Mihai Marina, în suprafață de 1750 mp, cu frontul in strada Pandurilor, cu lungimea de 70 ml si avand si posibilitate de parcelare in doua parcele) și avand in zona următoarele utilități: curent, gaz, apă și canalizare. Dispunerea este foarte bună (Est - Sud), zonă liniștită, fără obiective industriale în vecinătate. Terenul se gaseste in zona rezidentiala.

Pret: 50 euro/mp

ID: V-TE-1064   detalii


DE VÂNZARE
Teren (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand teren in Sighet,semi-central,pe strada Pandurilor, cu numar de casa,teren îngrădit, având ca utilitati: reteaua de curent, apa, canal si gaz metan.Terenul este in suprafata de 936 mp,la drumul principal, asfalt. Terenul este in zona rezidentiala,si are dispunere usor trapezoidala, asa cum se observa din schita de pezentare, cu frontul de 12 ml.

Pret: 55 euro/mp, negociabil

ID: V-TE-1063   detalii


DE VÂNZARE
Teren (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand teren in Sighet,zona Ciredi,in suprafata de 1400 mp,cu frontul la drum.Terenul este in zona rezidentiala,si are dispunere dreptunghiulara cu frontul de 11.7 ml.

Pret: 11 euro/mp, negociabil

ID: V-TE-1061   detalii


DE VÂNZARE
Teren (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand teren in Sighet,central,pe strada Lucian Blaga, cu numar de casa,teren îngrădit, având ca utilitati: reteaua de curent, apa, canal si gaz metan.Terenul este in suprafata de 800 mp,la drumul principal, asfalt. Terenul este in zona rezidentiala,si are dispunere dreptunghiulara cu frontul de 11.5 ml.

Pret: 95 euro/mp, negociabil

ID: V-TE-1051   detalii


DE VÂNZARE
Teren (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand teren in Sighet, pe strada Zimbrului, ce poate fi parcelat și făcut un cartier de case. Este ingradit, avand la limita proprietatii reteaua de curent, apa, canal si gaz metan, fiind in suprafata de 4437 mp si este la drumul principal. Terenul este in zona rezidentiala, privata si are dispunere dreptunghiulara cu frontul de 40 ml. Se poate parcela in 4-6 parcele, fiecare parcela avand front generos.

Pret: 25 euro/mp, negociabil

ID: V-TE-1008   detalii


DE VÂNZARE
Teren (Loc. Sighetu Marmatiei)


Vand teren in Sighet,pe strada Zimbrului,intr-un cartier de case, teren îngrădit, având ca utilitati: reteaua de curent, apa, canal si gaz metan, teren in suprafata de 2118 mp, la drumul principal. Terenul este in zona rezidentiala, privata si are dispunere usor trapezoidala cu front, ce permite si parcelarea lui.

Pret: 32 euro/mp, negociabil

ID: V-TE-1007   detalii


(10 rezultate) - Pagini: 1 |